ISIS (ISIL / IS) Negara Islam Daesh / Daish – Al Qaeda Invasion of America Latin dengan Indigenous Latino Islam Hispanik melalui Colombia di Amerika Selatan dan Mayan Mexico Islam Southern Mexico dan Guatemala di Amerika Tengah Utara Triangle, Eropa / Eropah

ISIS (ISIL / IS) Negara Islam Daesh / Daish – Al Qaeda Invasion of America Latin dengan Indigenous Latino Islam Hispanik melalui Colombia di Amerika Selatan dan Mayan Mexico Islam Southern Mexico dan Guatemala di Amerika Tengah Utara Triangle, Eropa / Eropah

b-zbbim-exu

Malaysia

Tetapi ia tidak pukulan terbaik ISIS yang sentiasa boleh membuat lagi.

ISIS akan datang tempat tidak mungkin:
Maya Amerika Tengah di Amerika Latin (Dunia Baru)

A Majoriti Mayan akan menjadi dan sentiasa Majoriti Muslim di Mexico

Mengapa?

Jika Islam ditubuhkan, Ia akan mengganas Amerika Latin dan menjadi mimpi ngeri yang paling teruk di Amerika dalam tempoh 5 hingga 20 tahun.

Amerika Tengah penuh dengan suku Maya yang menindas, miskin, illeterate dan terpinggir. Terdapat banyak kerja-kerja dakwah Islam untuk menukar Maya untuk Islam di Amerika Tengah Terutamanya Maya daripada Tzotzil, Chol, Tzeltal dan puak-puak lain di San Cristobal de Casas dan Chamula di Chiapas, Mexico dan Guatemala. Ini bermula semasa Chiapas Mayan Zapatista Pemberontakan pada tahun 1994. Sejak itu, terdapat banyak saudara baru Maya sebagai 1000 dalam Chiapas sahaja yang semakin meningkat. Apabila umat Islam Mayan akan menjadi majoriti, Chiapas akan mengalami pemberontakan Jihad Islam Maya di Selatan Mexico lebih besar daripada Zapatista pemberontakan. Ini akan ada perjanjian damai dan berkompromi lagi tetapi menghormati hanya kepala terputus Aztec Terdapat mayat akan, dibakar bangunan dan bendera Islam Syahadah akan terbang di Tuxtla Gutierez, modal Chiapas. Kerajaan Mexico akan kehilangan kawalan Chiapas. Maya Islam Chiapas akan menyerang Semenanjung Yucatan dan Tabasco. undang-undang syariah akan menjadi perlembagaan Mayan Southern Mexico seperti dalam Moro Selatan Filipina Mindanao oleh MILF, MNLF BIFF, dan Abu Sayyaf.

kawasan strategik Chiapas untuk membina sebuah Khalifah Islam Maya di Amerika Tengah. IT mengawal laluan asing / penyeludup, Lebuhraya Pan-Amerika, jalan yang terbentang dari Texas, United States of America atau Amerika Syarikat di Utara ke Santiago, Chile di Selatan. Ia mempunyai kereta api yang membawa kereta api pendatang US-terikat dari Amerika Tengah. Pelabuhan Lautan Pasifik dan pelabuhan akan menerima pendatang Islam dari Filipina, Malaysia, Indonesia dan Pakistan. The Chiapas Maya menyatakan perpaduan dengan rakyat Palestin, dan kebencian terhadap Israel dan Yahudi. Pelabuhan akan digunakan untuk melancarkan kempen cetak rompak terhadap kapal-kapal Panama Canal sepanjang pantai Lautan Pasifik. Its kawasan gunung hutan adalah tempat yang baik untuk pelbagai dekad pemberontakan Muslim, terowong, kubu, pasaran hamba, depot penyeludup dan pusat pengambilan. Tetapi Khalifah ini boleh berkembang ke Guatemala, Belize, El Salvador, Honduras dan Nicaragua untuk menyatukan 28 suku kaum Mayan dan 8 juta penduduk kuat dan segala negeri Maya untuk Islam di Amerika Tengah. Pengilhakan Guatemala, Yucatan dan Belize oleh umat Islam Mayan akan memberi laluan kepada massa penghijrahan umat Islam dari Libya, North-Afrika dan Timur Tengah seperti Iraq dan Syria untuk menetap di Selatan Mexico dan untuk memasuki Amerika Syarikat, kempen cetak rompak untuk mengganggu kapal-kapal dan pelantar minyak di Teluk Mexico, Caribbean dan Lautan Atlantik. Chiapas dan Yucatan boleh menjadi penculikan untuk hotspot tebusan.

Maya Islam Chiapas Southern Mexico, Guatemala dan Mayan Amerika Tengah dan memeluk agama Islam oleh beribu-ribu

Ramai orang Islam akan Pindahkan ke Amerika Tengah seperti Guatemala dan Selatan Mexico seperti Iraq, Syria dan Arab. Banyak suku kaum asli Maya dan lain-lain akan memeluk agama Islam oleh beribu-ribu kepada berjuta-juta. Banyak Pendatang Muslim dari Timur Tengah dan Dunia Islam keseluruhannya akan perkahwinan campur dengan suku-suku Maya. Maya akan mengiktiraf sebagai umat Islam dan tanah mereka sebagai tanah Muslim oleh OIC (Pertubuhan Kerjasama Islam) dan Liga Arab. Maya Islam Chiapas kini diiktiraf oleh umat Islam melalui laman web yang ditulis dalam bahasa Arab, Turki, Indonesia dan Perancis-Maghribi; mereka kini yang dilawati oleh Al Jazeera, Media Indonesia, NAIB dan Rangkaian Arab. Maya akan menjual dan mengeksport produk pertanian mereka sebagai produtcs HALAL ke Negara Islam untuk memulihkan ekonomi tempatan mereka. Pendatang akan mengajar Maya tentang Taktik Perang dan Senjata. Maya akan belajar bagaimana untuk menjalin dan berjuang pedang seperti Kris / Keris, Zanzibar, Scimatar dan bilah Arab lain dan menjadi sebahagian daripada identiti Maya baru. Mereka menterjemahkan al-Quran dari bahasa Arab ke dalam bahasa Mayan, jadi lebih Maya boleh memeluk Islam untuk beberapa tahun akan datang.

Guatemala adalah jackpot untuk Islam dan Muslim kumpulan seperti ISIS kerana ia adalah kawasan tengah Maya. Apabila Maya Islam Khalifah adalah mengisytiharkan, ibu negara akan berada di Guatemala. Terdapat banyak Maya dalam berjuta-juta dari Kechi, Ixil dan lain-lain suku kaum Guatemala Maya. Mereka mengalami pembunuhan beramai-ramai daripada Guatemala Perang Saudara 30 tahun dan kehilangan 300,000 orang. pembunuhan beramai-ramai ini tidak akan berlaku jika Maya beragama Islam kerana ramai orang Islam akan datang untuk membantu dan membela diri terhadap musuh-musuh mereka. negara ini mempunyai akses kepada Pasifik dan Atlantik lautan, yang diliputi hutan gunung dan pangkalan penyeludupan / cetak rompak. Mereka akan meletakkan bendera Shahada di Bandar Guatemala, mengembangkan seluruh Maya Amerika Tengah dan setia kepada Abu Bark al Baghdadi ISIS Negara Islam di Iraq dan Syria sama seperti kumpulan Islam melakukan seperti Boko Haram dan lain-lain. Mereka akan memanggil Baghdadi sebagai “AJAW”, tajuk purba Maya yang bersamaan dengan Kings, Raja-Raja, Pemimpin, Khalifah, Sultan, Emir dan Maharaja. Maya umat Islam akan berarak ke Bogota Colombia dan sempadan selatan Amerika Amerika Syarikat dengan Mexico. Juga suku kaum Mayan Guatemala dan Honduras daftar besar Anti-Semitisme dan Diusir banyak Yahudi seperti Lev Tahor Yahudi Group daripada Guatemala pada 2014. Terdapat 1200 Palestin Islam Guatemala. Akan ada perbezaan yang jelas dan stereotaip antara Maya Muslim dan Kristian Aztec dalam semua Mexico.

Apa yang berlaku di Selatan Filipina akan berlaku di Selatan Mexico juga: ISLAM

Maya Islam akan menggunakan moden keluli penuh “MACUAHUITL” (purba tumpul kayu kelab / pedang dengan rantai seperti pisau cukur / bladelets obsidian) untuk membunuh dan memenggal kepala musuh-musuh mereka seperti Pena Nieto, Trump, Chapo Guzman, Yahudi, Aztec dan Kuffar / Kaffir (bukan Islam) dalam video propaganda Maya ISIS Islam mereka. Ia begitu pisau cukur senjata purba tajam dan kuat bahawa ia boleh memotong kepala A HORSE BY 2 HITS semasa pencerobohan Sepanyol Southern Mexico dan Amerika Tengah. Mereka akan lemas musuh sangkar mereka dalam “Cenotes” (lubang air purba). Mereka akan membuka dada dan merebut hati musuh-musuh mereka. Dan penggunaan kejam amalan Maya Purba lain. Maya Islam akan memulakan pembunuhan beramai-ramai massa terhadap Yahudi dan bukan Islam dalam semua Amerika Tengah kini sekali mereka adalah majoriti.

Nubuatan kalendar Mayan 2012 penukaran jisim Maya untuk ISLAM.

Jadi Maya: Hayati Islam dan menyertai Perang Jihad Islam Global SEKARANG !!!
Nubuatan-nubuatan Muslim Mayan adalah:
1) Amerika akan mengalami serangan pengganas setiap hari dari umat Islam Mayan dari sempadan US / Mexico.
2) Cancun akan menjadi pasaran bagi hamba seks wanita Wanita White terutama Eropah
3) Panama Canal akan dihancurkan kepada jumlah kehancuran, supaya Amerika akan lumpuh dalam 2 lautan, sisipan US tentera Amerika dari Timur Tengah, Asia dan Eropah. Peningkatan 100 kali ganda serangan pengganas Muslim terhadap Eropah selepas kemusnahan Panama dan sisipan Amerika Syarikat.
4) Bandar Bogota, Mexico dan bandar-bandar lain di Amerika Latin dan Amerika akan menjadi kolam darah.
5) tapak warisan akan dikebumikan bersama-sama mayat mangsa mereka.
5) penukaran anggota Mara Salvatrucha (MS 13), 18 geng jalan; kartel dadah seperti Los Zetas, Medellin, Cali dan Sinaloa; pemberontak seperti EZLN, FARC, FMNL, ELN, AUC, dan Sadanistas; dan kumpulan-kumpulan asli tempatan kepada Islam dan menyertai untuk ISIS Jihad global atau akan dipancung jika mereka enggan menukar atau ditangkap melakukan murtad.
6) ISIS akan mengislamkan suku-suku asli / asli tempatan dan membina 8 Khilafah Islam yang lain di Amerika Latin: A) di Timur Cuba (Guantanamo) dengan Puerto Rico dan Caribbean untuk Tainos, B) kawasan sempadan The tri (Brazil, Argentina dan Paraguay ) daripada Guaranis, C) garis pantai utara Grand Colombia (Colombia, Southern Panama, Ecuador dan Venezuela daripada Wayuus dan Shuars), D) Amazon Hutan Tribes Amazonian, E) The Andes Mountains of Inca (Quechuas dan Aymaras) dan Mapuches , F) The Guyanas FG, Guyana dan Suriname daripada Arawaks G) Patagonia (Argentina dan Chile) daripada Tehuelches, dan H) Kepulauan Falkland (Malvinas).
Islam States tambahan di Amerika Latin
7) Kebangkitan kuasa Islam di negeri-negeri Amerika dalam sungai Great Lakes dan St Lawrence of Michigan (Dearborn), Minnesota, Bering lurus di Alaska dan Tennessee kawasan Mississippi River.
8) selebriti wanita Hollywood akan menjadi hamba seks
9) Kebangkitan semula lanun Caribbean, Atlantik dan Pasifik
10) Amerika Tengah dan Amerika Selatan akan pergi ke Perang Saudara yang terbesar dan paling berdarah selama-lamanya satu kejutan serangan Jihad Islam di Amerika Latin.
11) Maka akan Perang Civil Mexico antara Kristian Aztec Utara terhadap Maya Muslim di selatan.
12) Eropah akan pergi ke Perang Saudara kerana pendatang Islam, Asia akan di china perang atau negara-negara lain membuat langkah pertama. dan ETC.
13) Perang Dunia 3 akan datang.
14) WikiLeaks dan Snowden wannabees akan menjadi lebih kuat
15) asli Amerika dan Tribes asli Amerika di Amerika Syarikat dan Kanada akan memeluk agama Islam dan melancarkan pemberontakan baru dalam Amerika lebih besar daripada Bull Sitting and Crazy Horse.

 

Dewa-dewa Chiapas: Islam Mexico In The Shadow Of Zapatistas

Berdoa kepada Allah di Mexico: Islam semakin bertapak di Chiapas – SPIEGEL ONLINE
Islam adalah agama yang baru dalam derhaka Chiapas negeri Mexico

Ingat dan PS: Umat Islam seluruh Dunia akan DO idea-idea saya dan membuat mereka berlaku jika mereka mahu Islam untuk Menguasai Dunia. Hanya menonton dan menunggu.
Beberapa penduduk yang diislamkan Orang Asal atau Amerindian Islam Amerika Latin dan Amerika Utara perlu berhijrah dan menetap ke Asia Tengah, Timur Tengah, Himalaya, Caucasus, Turki dan Afrika Utara sejak Mereka yang berkaitan dengan Turkic People oleh Bahasa dan DNA. Juga berkahwin dengan orang Islam. Tujuannya adalah untuk mengelakkan Yazidis, Kurdi, Kasdim Copt, Hindu, Sikh, Armenia, Eropah, Syriacs dan Asyur daripada kembali ke Kawasan Muslim kerana ia diduduki oleh diislamkan Amerindian.

Islam di Filipina bermula pada 1380. Sepanyol Pigs melawan Filipino Moro Islam Mindanao Selatan Filipina sejak 1521. Walaupun Amerika, Filipina dan Jepun kalah kepada mereka. Walaupun Cina mahu lebih sakit kepala.

Malah Kartel Dadah Mexico seperti Sinaloa dan Los Zetas Cartel Dadah mempunyai pembelaan untuk Masa Depan Maya jihad Warriors of Southern Mexico.
Mendengar kepada Presiden Turki, Recep Erdogan Taqyip dan ISIS Tajik Fighter Nurat Nazarov tentang Sejarah Islam Amerika Latin bahawa Islam datang ke Amerika Latin pada 1178, dan Orang Asal di Amerika termasuk Amerika Latin dan Caribbean adalah ISLAM sebelum Columbus.

china islam mapIslam PhilippinesMap_of_Russia_-_Sakhalin_Oblast_edited_(2008-03).svgjapssisunni vs shia europeDOKANGdokaystock-vector-vector-map-of-state-bavaria-with-coat-of-arms-and-location-on-germany-map-199782245global shia allianceglobal sunni alliance1usaalaska49canada20170516_secessiondepositphotos_51019497-stock-illustration-map-of-brittany-francestock-vector-canary-islands-simple-administrative-map-with-flag-388000981sicily_flag_trinacria_sticker-rd71bc6273caf45b5ad131b6899d34078_v9waf_8byvr_540normandie-basse-stateMap-of-Basque-Country-with-Basque-flagkarte-1-770indexcornwall_cornish_mapsChatwinVchannelnewzz377f97808b1ced537d88e5a796dd03ed0b4a8920a2bea84b9b0f3d9cfe1e01ac_41266065_taiwan_aborigines_416DQiQ0MKX4AAAx2Xmain-qimg-48395eb73bf631ad122119b0aba8d8a2Separatismo_e_independentismo_en_México09qudsamlat27falklandswar1tribalphilippinestraditionalrangeMindoro-Map-loolooindexcarinphilmapSAPMi_0chapo90s1fa3b8d41e43081c986b5afdcbc2be60_f1460tumblr_nb51ia7OPl1tvk5dro1_1280fghpanama-canalByzantine_Constantinople-entehuantepectierradf3cf2da7875d661c65039fe958ddc1a4f--central-america-north-americapanamericanhwysamipeople111gf4b73e86cb6dc8daec66442fa62ed73d9--kuril-islands-geography2000px-Map_of_Ainu_in_Hokkaido.svgaaa12aeasterdfgdfgokinawa-mapIndigenousSiberiakwazulu_map_1maxresdefaultfsfg0f59f5d339f5c788645a2f1c3e588239cropped-chico2.jpg

untitled
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
uae-70499
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
south-america-islam
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
BIA_2
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

sdfsdfsa

screen-shot-2015-11-27-at-9-15-35-am
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

ph10

map_of_central_america1
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

northern_triangle_729-300x169

indigenas_ingles
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
img_1769-2
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

img_1767-2

img_1733-2
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
dfga
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
colombia-farc-new-564x529
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
arab-world-political-map-also-called-nation-consists-twenty-two-arabic-speaking-countries-league-all-nations-75844656
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
al_andalus__christian_kingdoms
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

307868be00000578-3412030-image-a-74_1453473784869

060515i
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

23423432a454a

554
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

245a7a

3a
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

1a

_49044278_europe_roma_popn.gif
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s