ISIS (ISIL / IS) Islamske države – Al Kaida Invazija Latinske Amerike sa autohtonim Latino Hispanjolci muslimana kroz Kolumbija u Južnoj Americi i Maja meksički muslimana Southern Meksika i Gvatemale u Centralnoj Americi Sjeverna Triangle

ISIS (ISIL / IS) Islamske države – Al Kaida Invazija Latinske Amerike sa autohtonim Latino Hispanjolci muslimana kroz Kolumbija u Južnoj Americi i Maja meksički muslimana Southern Meksika i Gvatemale u Centralnoj Americi Sjeverna Triangle

b-zbbim-exu

Bosnia

Ali to nije ISIS najbolji snimak ikad još može napraviti.

ISIS će doći teško mjesto:
Maja Srednja Amerika u Latinskoj Americi (New World)

Maja većina će postati i uvijek muslimanska većina u Meksiku

Zašto?

Ako se utvrdi islam, to će terorišu Latinskoj Americi i postati najgora noćna mora u Americi u roku od 5 do 20 godina.

Srednja Amerika je puna Maja plemena koja su tlače, siromašni, illeterate i marginalizirane. Postoje mnogi muslimanski misionar radova pretvoriti Maje na islam u Centralnoj Americi Posebno su Maje u Tzotzil, Chol, Tzeltal i drugim plemenima u San Cristobal de Casas i Chamula u Chiapas, Meksiko i Gvatemala. Ovo je počelo u Chiapas Maja zapatističkih Pobuna u 1994. Od tada, postoje mnogi Maja muslimanskih konvertita do 1000 u Chiapas sama raste. Jednom će Maja muslimani postanu većina, Chiapas doživjeti Maja muslimanski džihad pobunu u Južnoj Meksiku veća od zapatistička pobune. Ovo će biti mira ugovorima i više kompromis, ali čast samo odrubljene glave Asteka Neće biti mrtvih tijela, spaljene zgrade i muslimanski Shahada zastavu će letjeti u Tuxtla Gutierez, kapitala Chiapas. Meksička vlada će izgubiti kontrolu nad Chiapas. Maja Muslimani u Chiapas će upasti u Yucatan poluotoka i Tabasco. Šerijatski zakon će postati ustav Maja Southern Mexico baš kao u Moro jugu Filipina Mindanao strane MILF, MNLF BIFF, i Abu Sayyaf.

Chiapas strateško područje za izgradnju Maja islamski kalifat u Centralnoj Americi. IT kontrolira migranata / krijumčar rute, Pan-American Highway, put koji se proteže od Texas, Sjedinjene Američke Države, ili SAD na sjeveru Santiago, Čile na jugu. Ona ima pruge koja nosi vozovi SAD-vezan migranata iz Centralne Amerike. Tihom oceanu lukama i pristaništima će dobiti muslimanskih imigranata iz Filipini, Malezija, Indonezija i Pakistan. Chiapas Maje su izrazili solidarnost sa Palestincima, i mržnje protiv Izraela i Jevreja. Lukama će se koristiti za vođenje piraterije kampanje protiv Panamski kanal brodova duž Pacifika obale. Njegova planinski džungla teren je dobro mjesto za multi-decenije muslimanskih pobunjenika, tunela, bunkera, tržišta roba, švercer depoa i centara zapošljavanja. Ali ovaj kalifat može proširiti i na Gvatemala, Belize, El Salvador, Honduras i Nikaragva da se ujedine 28 Maja plemena i 8 mil jak stanovništva i sve Mayan zemljišta na islam u Centralnoj Americi. Aneksije Gvatemala, Yucatan i Belize Maja muslimani će put za masovnu migraciju muslimana iz Libije, Sjeverne Afrike i Bliskog istoka poput Iraka i Sirije da se nastane u Južnoj Meksiku i za ulazak u Sjedinjene Države, piratstvo kampanje maltretiraju brodova i na bunare nafte u Meksičkom zaljevu, Karibima i Atlantskog okeana. Chiapas i Yucatan može postati otmice za otkupninu žarišta.

Maja Muslimani Chiapas Southern Mexico, Gvatemali i sve Maja Srednja Amerika i islam na hiljade

Mnogi muslimani će Migrate u Centralnoj Americi kao što su Gvatemala i Southern Mexico poput Iračana, Sirijaca i Arapa. Mnogi Maja i drugih native plemena će islam hiljade milionima. Mnogi muslimanskih imigranata s Bliskog istoka i cijeli muslimanskom svijetu će brak sa Maja plemena. Maja će biti prepoznati kao muslimani i svoje zemlje kao musliman zemljišta OIC (Organizacija za islamsku suradnju) i Arapske lige. Maja Muslimani Chiapas sada priznata od strane muslimana preko web stranice koja je napisana na arapskom, turskom, indonezijski i francusko-marokanski; oni su sada posjetio Al Jazeera, indonezijski medija, zamjenik i arapske mreže. Maje će prodavati i izvoziti svoje poljoprivredne proizvode kao HALAL produtcs u muslimanske zemlje da se oživi svoje lokalne ekonomije. Imigranti će naučiti Maje o ratnim taktike i oružja. Maje će naučiti kako da krivotvoriti i boriti se mačevima kao Kris / Keris, Zanzibar, Scimatar i druge arapske lopatice i postati dio novog Maja identiteta. Oni prevode Kur’an sa arapskog jezika na Mayan jezike, tako više Maje da prihvati islam za mnogo godina da dođem.

Gvatemala je jackpot za islam i muslimanska grupa poput ISIS jer je Maja srce. Jednom Maja islamskog kalifata je proglasiti, kapital će biti na Gvatemali. Postoji mnogo Maje u milionima iz Kechi, Ixil i drugih Gvatemala Maya plemena. Oni doživljavaju genocid od 30 godina Gvatemala građanskog rata i gubitka 300.000 ljudi. Ovaj genocid nikada neće dogoditi ako su Maje su muslimani, jer će mnogi muslimani doći u pomoć i odbrana protiv svojih neprijatelja. Zemlje imaju pristup Pacifika i Atlantika okeana, pokrivene planinske džunglama i krijumčarenje / piraterije baze. Oni će postaviti Shahada zastavu u Guatemala City, proširiti širom Maja Srednja Amerika zaklinjem Abu Kora al Bagdadi ISIS Islamska država u Iraku i Siriji baš kao i muslimanskih grupa učinio kao Boko Harama i drugih. Oni će pozvati Bagdadi kao “AJAW”, drevni Mayan naslov što je ekvivalentno Kings, vladara, vođe, halifa, Sultans, emira i careva. Maja muslimani će marširati u Bogota Kolumbija i južnu granicu SAD Americi sa Meksikom. Također Maja plemena Gvatemale i Hondurasa izražavaju veliku borbu protiv antisemitizma i prognanim mnogo Jevreja kao što Lev Tahor Jevreji Grupa iz Gvatemale u 2014. Postoje 1.200 palestinskih muslimana u Gvatemali. Tu će biti jasna razlika i stereotipa između muslimanskih Maje i Christian Asteci u svim Meksiku.

Ono što se dogodilo u Južnoj Filipini će se dogoditi u Južnoj Meksiku previše: ISLAM

Maja muslimani će koristiti moderne full steel “MACUAHUITL” (drevni tupo drveni klub / mač sa motornom pilom poput žileta / bladelets od opsidijana) da ubiju i odrubiti glavu svoje neprijatelje poput Pena Nieto, Trump, Chapo Guzman, Jevrej, Aztec i Nevernici / Kaffir (nemuslimane) u svojim islamskim Maja ISIS propagande video. To je tako brijač oštar i snažan drevne oružje koje se može odrubiti glavu A Horse 2 klikova tokom Španskog invazije južne Meksiku i Centralnoj Americi. Oni će utopiti svoje kavezu neprijatelja u “Cenotes” (drevni vode jame). Oni će otvoriti grudi i zgrabite srca njihovih neprijatelja. I korištenje drugih Barbarić Ancient Maja prakse. Maja muslimani će početi masovno genocid nad Jevrejima i ne-muslimana u svim Centralnoj Americi nakon što su sada u većini.

Maja proročanstvo kalendar 2012. mase konverzije Maja u islam.

Dakle, Maje: prihvati islam i pridruže Global Islamski džihad rata SADA !!!
Maja muslimanski proročanstva su:
1) America će iskusiti terorističkih napada svakodnevno od Maja muslimana od granice sa SAD / Meksiko.
2) Cancun će postati tržište za žensko seksualno roblje posebno evropskih belih žena
3) Panamski kanal će biti razbijen u totalno rasulo, tako Americi će biti paralizirana u 2 okeana, na povlačenje američkih američkih trupa iz Bliskog istoka, Azije i Evrope. 100 puta je veća od muslimanskih terorističkih napada protiv Evrope nakon Panama razaranja i SAD povlačenje.
4) Bogota, Mexico City i drugih gradova u SAD-u i Latinskoj Americi će postati lokvi krvi.
5) stranicama Naslijeđe će biti pokopan uz leševe svojih žrtava.
5) Konverzija članova Mara Salvatrucha (MS 13), 18. ulične bande; narko-kartela poput Los Zetas, Medellin, Cali i Sinaloa; pobunjenici kao EZLN, FARC, FMNL, ELN, PIK, i Sadanistas; i druge lokalne autohtone skupine u islam i pridruže ISIS globalnog džihada ili će biti Decapitated ako odbiju pretvoriti ili zatečen u izvršenju otpadništvo.
6) ISIS će islamizuju lokalne autohtone / native plemena i izgraditi 8 drugih islamskih halifata u Latinskoj Americi: A) u istočnoj Kubi (Guantanamo) sa Portoriko i Karibi od Tainos, B) tri pograničnom području (Brazil, Argentina i Paragvaj ) od Guaranis, C) na sjeveru obale Grand Kolumbija (Kolumbija, Južna Panama, Ekvador i Venezuela od Wayuus i Shuars), D) Amazon Forest amazonskih plemena, E) Anda Inka (Quechuas i Aymaras) i Mapuches , f) Guyanas FG, Gvajana i Surinam od Arawaks G) Patagonia (Argentina i Čile) u Tehuelches, i h) Falklandski Otoci (Malvini).
Dodatni islamskih država u Latinskoj Americi
7) Uspon muslimanske snage u SAD-u rijeci Velikih jezera i St Lawrence u Michiganu (Dearborn), Minnesota, Beringov pravo na Aljasci i Tennessee od rijeke Mississippi područja.
8) Hollywood poznate žene će postati seksualno roblje
9) Oživljavanje piratstva na Karibima, Atlantika i Pacifika
10) Srednja Amerika i Južna Amerika će ići na najveći i najkrvaviji građanski rat ikada nakon iznenađenje muslimanski džihad napada u Latinskoj Americi.
11) Neće meksičkog građanskog rata između hrišćanske Asteci Severa protiv muslimanskog Maje Juga.
12) Europa će se do građanskog rata zbog muslimanskih doseljenika, Aziji će biti na rat Kine i drugih zemalja napraviti prvi korak. itd
13) 3 svjetskog rata će doći.
14) WikiLeaks i Snowden wannabees će postati moćniji
15) Indijanci i Indijanac plemena u Sjedinjenim Državama i Kanadi će islam i voditi novu pobunu u Americi veći od Sitting Bull i Crazy Horse.

Bogovi Chiapas: meksička muslimani u sjeni Zapatisti

Mole Allaha u Meksiku: Islam dobija uporište u Chiapas – SPIEGEL ONLINE
Islam je nova religija u buntovni meksičkoj državi Chiapas

Ne zaboravite i PS: Muslimani širom svijeta će DO moje ideje i da ih se dogoditi ako žele islam Dominiraj Svetom. Samo gledaj i čekati.
Neki stanovništvo islamizirani autohtonih naroda ili musliman Amerindians Latinske Amerike i Sjeverne Amerike moraju migrirati i izmiri do Centralne Azije, Bliskog istoka, Himalaja, Kavkaza, Turske i sjeverne Afrike, jer su vezani za turski People jezik i DNK. Također brakove sa Muslimanima. Svrha je da se spriječi jezida, Kurdi, Kaldejci, Kopti, Hindusi, Siki, Armenci, Evropljani, Syriacs i Asirci od povratka u muslimanska područja zbog to zauzima islamizirani Amerindians.

Islam na Filipinima počeo u 1380. Španski Svinje se bore protiv filipinski Moro muslimani Mindanao jugu Filipina od 1521. Čak i Amerikanci, Filipinci i japanski izgubio od njih. Čak i Kinezi žele više glavobolje.

Čak je i meksički droga karteli poput Sinaloa i Los Zetas Drug Cartel nemaju odbranu budućnost Maja Džihadističke Warriors of Southern Mexico.
Poslušajte Turski predsjednik Recep Taqyip Erdogan i ISIS Tadžikistana Fighter Nurat Nazarov o islamsku historiju Latinske Amerike da je islam došao u Latinskoj Americi u 1178, i autohtonih naroda Amerike, uključujući Latinske Amerike i Kariba su muslimani prije Kolumba.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s