ISIS (ISIL / IS) islamiske stat – al-Qaeda Invasion af Latinamerika med indfødte Latino Hispanic muslimer gennem Colombia i Sydamerika og maya mexicanske muslimer sydlige Mexico og Guatemala i Mellemamerika nordlige trekant

ISIS (ISIL / IS) islamiske stat – al-Qaeda Invasion af Latinamerika med indfødte Latino Hispanic muslimer gennem Colombia i Sydamerika og maya mexicanske muslimer sydlige Mexico og Guatemala i Mellemamerika nordlige trekant

b-zbbim-exu

Danish

Men det er ikke ISIS bedste skud nogensinde kan gøre endnu.

ISIS kommer usandsynligt sted:
Maya Mellemamerika i Latinamerika (New World)

En maya Flertal vil blive og altid et muslimsk flertal i Mexico

Hvorfor?

Hvis islam er etableret, vil det terrorisere Latinamerika og blive den værste mareridt i Amerika inden for 5 til 20 år.

Mellemamerika er fuld af Maya stammer, der er underkue, fattige, illeterate og marginaliseret. Der er mange muslimske missions værker til at konvertere mayaerne til islam i Mellemamerika Især mayaerne i tzotzil, Chol, tzeltal og andre stammer i San Cristóbal de Casas og Chamula i Chiapas, Mexico og Guatemala. Dette startes under Chiapas Mayan Zapatista Rebellion i 1994. Siden da er der mange Maya muslimske konvertitter som 1000 i Chiapas alene over mål. Når Maya muslimerne bliver et flertal, vil Chiapas opleve en Maya muslimsk jihad oprør i det sydlige Mexico større end zapatistiske oprør. Dette vil ikke være nogen fredsaftaler og kompromis længere, men ære kun de afhuggede hoveder af aztekerne Der vil være døde kroppe, brændte bygninger og den muslimske Shahada flag vil flyve i Tuxtla Gutierez, Chiapas’ hovedstad. Den mexicanske regering vil miste kontrollen over Chiapas. Maya Muslimer i Chiapas vil invadere Yucatan halvøen og Tabasco. Sharia-loven vil blive forfatning mayaernes sydlige Mexico ligesom i Moro sydlige Filippinerne Mindanao ved MILF, MNLF BIFF, og Abu Sayyaf.

Chiapas strategisk område for at bygge en Maya islamisk kalifat i Mellemamerika. It-kontroller migranten / smugleren rute, Pan-American Highway, en vej, der strækker sig fra Texas, USA eller USA i nord til Santiago, Chile i syd. Det har jernbanen, der bærer togene i US-bundne indvandrere fra Mellemamerika. Stillehavet havne vil modtage muslimske indvandrere fra Filippinerne, Malaysia, Indonesien og Pakistan. De Chiapas mayaerne udtrykte solidaritet med palæstinenserne, og had mod Israel og jøderne. Portene vil blive udnyttet til at føre en piratkopiering kampagner mod Panamakanalen skibe langs Stillehavet kyst. Dens bjerg jungle terræn er et godt sted for multi-årti muslimske oprør, tunneler, bunkers, slave markeder, smugler depoter og rekruttering centre. Men denne kalifatet kan udvide til Guatemala, Belize, El Salvador, Honduras og Nicaragua for at forene de 28 Maya stammer og 8 millioner stærk befolkning og alle de Maya lander til islam i Mellemamerika. Annekteringen af Guatemala, Yucatan og Belize af Maya muslimer vil gøre plads til masse-migration af muslimer fra Libyen, Nordafrika og Mellemøsten ligesom Irak og Syrien til at slå sig ned i det sydlige Mexico og til at indgå i USA, piratkopiering kampagner til chikanere skibe og boreplatforme i den Mexicanske Golf, Caribien og Atlanterhavet. Chiapas og Yucatan kan blive en kidnapning for løsepenge hotspots.

Maya-muslimer i Chiapas Southern Mexico, Guatemala og alle mayaernes Mellemamerika og konvertere til islam i tusindvis

Mange muslimer vil migrere til Mellemamerika ligesom Guatemala og det sydlige Mexico ligesom irakere, syrere og arabere. Mange Maya og andre indfødte stammer vil konvertere til islam af tusindvis til millioner. Mange muslimske indvandrere fra Mellemøsten og hele den muslimske verden vil giftermål med mayaernes stammer. Mayaerne vil være anerkender som en muslimer og deres jord som en muslimsk jord ved OIC (Organisationen for Islamisk Samarbejde) og Den Arabiske Liga. Maya-muslimer i Chiapas er nu anerkendt af muslimerne via hjemmesider, der er skrevet på arabisk, tyrkisk, indonesisk og fransk-marokkanske; de er nu ved at blive besøgt af Al Jazeera, indonesiske medier, VICE og arabiske netværk. Mayaerne vil sælge og eksportere deres landbrugsvarer som HALAL produtcs til muslimske lande til at genoplive deres lokale økonomi. Indvandrerne vil lære mayaerne om War Taktik og våben. Mayaerne vil lære at smede og kæmpe sværd ligesom Kris / Keris, Zanzibar, Scimatar og andre arabiske knive og blive en del af det nye Maya identitet. De oversætter Koranen fra arabisk sprog i mayaernes sprog, så flere mayaer kan omfavne Islam i mange år fremover.

Guatemala er jackpot for islam og muslimske grupper som ISIS, fordi det er mayaernes kerneland. Når mayaernes islamiske kalifat er erklære, vil hovedstaden være på Guatemala. Der er mange mayaer i millioner fra Kechi, Ixil og andre Guatemala Maya stammer. De oplever folkemord af 30 år Guatemala borgerkrig og tabet 300.000 mennesker. Denne folkemord vil aldrig ske, hvis mayaerne er muslimer, fordi mange muslimer vil komme dem til hjælp og forsvar mod deres fjender. Landet har adgang til Stillehavet og Atlanterhavet, dækket af bjerget jungler og et smugleri / piratkopiering baser. De vil placere et Shahada flag i Guatemala City, udvide hele Maya Mellemamerika og lover troskab til Abu Bark al Baghdadi af ISIS islamiske stat i Irak og Syrien ligesom de muslimske grupper kunne lide Boko Haram og andre. De vil kalde Baghdadi som ”AJAW”, den gamle maya titel, som svarer til konger, linealer, Ledere, kaliffer, sultanernes, Emirs og kejsere. Maya Muslimer vil marchere til Bogota Colombia og USA Amerika sydlige grænse med Mexico. Også Maya stammer Guatemala og Honduras udtrykker enorme Antisemitisme og udvist masser af jøder ligesom Lev Tahor jøder Group ud af Guatemala i 2014. Der er 1200 palæstinensiske muslimer i Guatemala. Der vil være en klar skelnen og stereotyp mellem muslimske mayaerne og kristne Aztekerne i alle Mexico.

Hvad skete der i det sydlige Filippinerne vil ske i det sydlige Mexico også: ISLAM

Maya Muslimer vil bruge moderne fuld stål ”MACUAHUITL” (gammel stump trækølle / sværd med motorsav-lignende barberblade / bladelets af obsidian) at dræbe og halshugger deres fjender som Pena Nieto, Trump, Chapo Guzman, Jøde, Aztec og kuffar / kaffir (ikke-muslimer) i deres islamiske Maya ISIS propagandavideoer. Det er så knivskarp og kraftfuld antikke våben, at det kan halshugge Heste af 2 HITS under den spanske invasion af det sydlige Mexico og Mellemamerika. De vil drukne deres bur fjender i ”Cenotes” (gamle vand gruber). De vil åbne kisten og få fat i hjertet af deres fjender. Og brugen andre barbariske gamle Maya praksis. Maya Muslimer vil starte en masse folkedrab mod jøder og ikke-muslimer i hele Mellemamerika, når de nu er et flertal.

Mayaernes profeti kalender af 2012 massen konvertering af Maya til islam.

Så mayaerne: Embrace islam og slutte sig til Global Islamisk Jihad krig NU !!!
Maya-muslimske profetier er:
1) Amerika vil opleve terrorangreb dagligt fra Maya muslimer fra USA / Mexico grænsen.
2) Cancún bliver et marked for kvindelige sexslaver især europæiske Hvid Dame
3) Panamakanalen vil blive smadret til total ruin, så Amerika vil blive lammet i de 2 oceaner, tilbagetrækningen af amerikanske amerikanske tropper fra Mellemøsten, Asien og Europa. Stigningen 100 gange af muslimske terrorangreb mod Europa efter Panama ødelæggelse og amerikansk tilbagetrækning.
4) Bogota, Mexico city og andre byer i USA og Latinamerika vil blive blodpøl.
5) De kulturarv vil blive begravet sammen ligene af deres ofre.
5) Omdannelsen af medlemmerne af Mara Salvatrucha (MS 13), 18. gadebande; narkokarteller som Los Zetas, Medellin, Cali og Sinaloa; oprørere som EZLN, FARC, FMNL, ELN, AUC, og Sadanistas; og andre lokale indfødte grupper til islam og slutte sig til ISIS global jihad eller halshugget, hvis de nægter at konvertere eller fanget begå frafald.
6) ISIS vil islamisere de lokale indfødte / indfødte stammer og bygge 8 andre islamiske kalifater i Latinamerika: A) i det østlige Cuba (Guantanamo) med Puerto Rico og Mirakeloperation af Tainos, B) Tri grænseregion (Brasilien, Argentina og Paraguay ) af Guaranis, C) de nordlige kyster Grand Colombia (Colombia, Southern Panama, Ecuador og Venezuela af Wayuus og Shuars), D) Amazon Forest of Amazonas stammer, E) Andesbjergene af inkaerne (Quechuas og Aymaras) og Mapuches , F) The Guyanas af FG, Guyana og Surinam af Arawaks G) Patagonia (Argentina og Chile) af Tehuelches, og H) Falklandsøerne (Malvinas).
Den ekstra islamiske stater i Latinamerika
7) Fremkomsten af muslimske magt i USA i de store søer og St. Lawrence floden i Michigan (Dearborn), Minnesota, Bering lige i Alaska og Tennessee Mississippi River-området.
8) Hollywood kvindelige berømtheder vil blive sexslaver
9) genoplivning af pirateri Caribien, Atlanterhavet og Stillehavet
10) Mellemamerika og Sydamerika vil gå til en største og blodigste borgerkrig nogensinde efter en overraskelse muslimske jihad-angreb i Latinamerika.
11) Der vil en mexicansk borgerkrig mellem den kristne aztekerne Nordens mod de muslimske mayaerne i Syd.
12) Europa vil gå til borgerkrig på grund af muslimske indvandrere, vil Asien være på krig porcelæn eller andre nationer gør et første skridt. og ETC.
13) 3. Verdenskrig vil komme.
14) WikiLeaks og Snowden wannabees vil blive mere magtfulde
15) indfødte amerikanere og indianske stammer i USA og Canada vil konvertere til islam og føre en ny oprør inden for Amerika større end Sitting Bull og Crazy Horse.

Guderne i Chiapas: Mexicansk muslimer i skyggen af zapatisterne

At bede til Allah i Mexico: Islam er at vinde fodfæste i Chiapas – SPIEGEL ONLINE
Islam er den nye religion i oprørske mexicanske stat Chiapas

Husk og PS: Muslimerne over hele verden vil gøre mit ideer og få dem til at ske, hvis de ønsker Islam at dominere verden. Bare se og vent.
Nogle befolkningen i de islamiseret Oprindelige Folk eller muslimske indianere i Latinamerika og Nordamerika skal migrere og afregne til Centralasien, Mellemøsten, Himalaya, Kaukasus, Tyrkiet og Nordafrika, da de er relateret til tyrkisk People af Sprog og DNA. Også gifte med muslimerne. Formålet er at forhindre, at Yazidis, kurdere, kaldæerne, koptere, hinduer, sikher, armeniere, europæere, assyrerne står og assyrere fra at vende tilbage til muslimske områder på grund den er besat af islamiseret indianere.

Islam i Filippinerne begyndte i 1380. De spanske Svin bekæmpe de filippinske Moro muslimer Mindanao sydlige Filippinerne siden 1521. Selv amerikanere, filippinere og japansk tabte til dem. Selv kineserne vil have mere hovedpine.

Selv de mexicanske narkokarteller ligesom Sinaloa og Los Zetanerne Drug Cartel har intet forsvar til fremtiden Maya jihad krigere i det sydlige Mexico.
Lyt til tyrkiske præsident Recep Taqyip Erdogan og ISIS tadsjikiske Fighter Nurat Nazarov om den islamiske historie Latinamerika, at islam kom til Latinamerika i 1178, og de oprindelige folk i Amerika, herunder Latinamerika og Caribien er muslimer før Columbus.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s