De ISIS (ISIL / IS) Islamitische Staat Daesh – Al Qaeda Invasie van Latijns-Amerika met inheemse Latino Latijns-Amerikaanse moslims door middel van Colombia in Zuid-Amerika en Maya Mexicaanse moslims het zuiden van Mexico en Guatemala in Midden-Amerika Noord Triangle, Europa, Nederland (Holland), België

De ISIS (ISIL / IS) Islamitische Staat Daesh – Al Qaeda Invasie van Latijns-Amerika met inheemse Latino Latijns-Amerikaanse moslims door middel van Colombia in Zuid-Amerika en Maya Mexicaanse moslims het zuiden van Mexico en Guatemala in Midden-Amerika Noord Triangle, Europa, Nederland (Holland), België

b-zbbim-exu

Dutch

Maar het is niet de ISIS beste kans ooit nog kan maken.

ISIS zal onwaarschijnlijke plaats komen:
Maya Midden-Amerika in Latijns-Amerika (New World)

Een Maya meerderheid zal worden en altijd een moslimmeerderheid in Mexico

Waarom?

Als de islam wordt vastgesteld, zal het terroriseren Latijns-Amerika en uitgegroeid tot de ergste nachtmerrie in de Amerika’s binnen 5 tot 20 jaar.

les-paysbas-99979034068_orig

Midden-Amerika is vol van de Maya-stammen die zijn onderdrukken, arm, illeterate en gemarginaliseerd. Er zijn veel islamitische missionaire werken, om de Maya’s in Midden-Amerika Vooral de Maya’s van de Tzotzil, Chol, Tzeltal en andere stammen in San Cristobal de Casas en Chamula in Chiapas, Mexico en Guatemala bekeren tot de islam. Dit wordt gestart tijdens de Chiapas Maya Zapatista opstand in 1994. Sindsdien zijn er vele Maya islamitische bekeerlingen 1000 in Chiapas alleen de stijgende. Zodra de Maya-moslims een meerderheid zal worden, zal Chiapas een Maya-islamitische Jihad opstand in het zuiden van Mexico groter dan de Zapatista opstand te ervaren. Dit zal geen vrede verdragen en compromissen meer, maar eer alleen de afgehakte hoofden van de Azteken Er zullen dode lichamen, verbrande gebouwen en de vlag islamitische Shahada zal vliegen in de Tuxtla Gutierez, de hoofdstad van de Chiapas. De Mexicaanse regering de controle over Chiapas verliezen. De Maya-moslims in Chiapas zal het schiereiland Yucatan en Tabasco binnenvallen. Sharia wet zal de constitutie van de Maya Southern Mexico worden net als in de Moro zuiden van de Filippijnen van Mindanao door de MILF, MNLF BIFF en Abu Sayyaf.

Chiapas strategisch gebied om een Maya-islamitisch kalifaat in Midden-Amerika te bouwen. IT controleert de migrant / smokkelaar route, de Pan-American Highway, een weg die strekt zich uit van Texas, Verenigde Staten van Amerika of de Verenigde Staten in het noorden tot Santiago, Chili in het zuiden. Het heeft spoorweg dat de treinen van de VS-gebonden migranten uit Midden-Amerika draagt. De Stille Oceaan havens zullen islamitische immigranten uit de Filippijnen, Maleisië, Indonesië en Pakistan te ontvangen. De Chiapas Maya’s verklaarde zich solidair met de Palestijnen, en haat tegen Israël en de Joden. De poorten worden gebruikt om een piraterij campagnes tegen het Panamakanaal schepen langs de Stille Oceaan kust voeren. De berg jungle terrein is een goede plek voor multi-decennium islamitische opstanden, tunnels, bunkers, slaaf markten, smokkelaar depots en rekrutering centra. Maar dit Kalifaat kan uitbreiden naar Guatemala, Belize, El Salvador, Honduras en Nicaragua aan de 28 Maya stammen en 8 miljoen sterke bevolkingsgroei en de Maya-landen zich verenigen om de islam in Midden-Amerika. De annexatie van Guatemala, Yucatan en Belize door de Maya-moslims zullen plaats maken voor de massa-migratie van moslims uit Libië, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, zoals Irak en Syrië om zich te vestigen in het zuiden van Mexico en in de Verenigde Staten aan te gaan, piraterij campagnes treiteren schepen en olieplatforms in de Golf van Mexico, het Caribisch gebied en de Atlantische Oceaan. Chiapas en Yucatan kan een ontvoering voor losgeld hotspots geworden.

De Maya-moslims van Chiapas Southern Mexico, Guatemala en alle Maya Midden-Amerika en bekeren tot de islam door de duizenden

Veel moslims zullen migreren naar Midden-Amerika, zoals Guatemala en het zuiden van Mexico, zoals Irakezen, Syriërs en Arabieren. Vele Maya’s en andere inheemse stammen zullen bekeren tot de islam door duizenden tot miljoenen. Veel islamitische immigranten uit het Midden-Oosten en de hele moslimwereld zal Gemengde huwelijken met de Maya-stammen. De Maya’s zal herkennen als een moslims en hun land als een moslim land door de OIC (Organisatie voor Islamitische Samenwerking) en de Arabische Liga. De Maya-moslims van Chiapas zijn nu erkend door de moslims via websites die is geschreven in het Arabisch, Turks, Indonesische en Frans-Marokkaanse; ze worden nu bezocht door Al Jazeera, Indonesisch Media, VICE en de Arabische Networks. De Maya’s zal verkopen en exporteren hun landbouwproducten HALAL produtcs naar islamitische landen aan hun lokale economie te doen herleven. De immigranten zal de Maya’s leren over Oorlogstacktieken en wapens. De Maya’s zullen leren hoe ze gaan en te vechten zwaarden zoals Kris / Keris, Zanzibar, Scimatar en andere Arabische bladen en een deel van de nieuwe Maya-identiteit. Zij vertalen de Koran uit het Arabisch taal in Maya-talen, zodat er meer Maya’s Islam kan omarmen voor vele jaren te komen.

Guatemala is de jackpot voor de islam en islamitische groepen zoals ISIS, want het is de Maya-hart. Zodra de Maya-islamitische kalifaat is te verklaren, zal de hoofdstad van Guatemala. Er zijn veel Maya’s in miljoenen van de Kechi, Ixil en andere Guatemala Maya stammen. Zij ervaren genocide op de 30 jaar Guatemala Burgeroorlog en het verlies 300.000 mensen. Deze genocide zal nooit gebeuren als de Maya’s zijn moslims, omdat veel moslims om hun hulp en verdediging tegen hun vijanden zullen komen. Het land hebben toegang tot de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan, vallen van de berg jungles en smokkel / piraterij bases. Zij zullen een vlag Shahada in Guatemala Stad te plaatsen, uit te breiden in de hele Maya Midden-Amerika en zweer trouw aan Abu Bark al Baghdadi van ISIS Islamitische Staat in Irak en Syrië, net als de islamitische groepen hebben net als Boko Haram en anderen. Zij zullen Baghdadi noemen als “Ajaw”, de oude Maya-titel die gelijkwaardig is aan koningen, linialen, Leaders, kaliefen, sultans, emirs en keizers. De Maya Moslims zullen mars naar Bogota Colombia en de Verenigde Staten Amerika zuidelijke grens met Mexico. Ook Maya stammen van Guatemala en Honduras uiten immense Antisemitisme en Verdreven veel Joden als de Lev Tahor Joden Groep van Guatemala in 2014. Er zijn 1.200 Palestijnse moslims in Guatemala. Er zal een duidelijk onderscheid en stereotype tussen islamitische Maya’s en Christian Azteken in alle Mexico zijn.

Wat is er gebeurd in het zuiden van de Filippijnen zal ook gebeuren in het zuiden van Mexico: ISLAM

De Maya Moslims zullen de moderne volledig stalen “maquahuitl” te gebruiken (oude stomp houten knuppel / zwaard met kettingzaag-achtige scheermesjes / bladelets obsidiaan) te doden en te onthoofden hun vijanden zoals Pena Nieto, Trump, Chapo Guzman, Jood, Azteken en Kuffar / Kaffer (niet-moslims) in hun islamitische Maya ISIS propaganda video’s. Het is zo messcherp en krachtig oud wapen dat het een paard door 2 HITS tijdens de Spaanse invasie van Zuid-Mexico en Midden-Amerika kunnen onthoofden. Zij zullen hun gekooide vijanden verdrinken in de “CENOTES” (oude waterputten). Zij zullen de kist te openen en pak het hart van hun vijanden. En het gebruik andere Barbaric oude Maya-praktijken. De Maya Moslims zullen een massale genocide tegen de joden en niet-moslims in Centraal-Amerika beginnen zodra ze zijn nu een meerderheid van stemmen.

De Maya-voorspelling kalender van 2012 is de massale bekering van de Maya’s tot de islam.

Dus de Maya’s: Omarm de islam en aan te sluiten voor Global Islamic Jihad War NOW !!!
De Maya-islamitische profetieën:
1) America zal terreur aanslagen dagelijks ondervinden van de Maya-moslims uit de VS / Mexico grens.
2) Cancun zal een markt voor vrouwelijke seksslavinnen met name de Europese White Women
3) Panamakanaal zal worden vernield totale ruïne, zodat Amerika zal worden verlamd in de 2 oceanen, de terugtrekking van de Amerikaanse Amerikaanse troepen uit het Midden-Oosten, Azië en Europa. De 100-voudige toename van de islamitische terreur aanslagen tegen Europa na de Panama vernietiging en Amerikaanse terugtrekking.
4) Bogota, Mexico-stad en andere steden in de VS en Latijns-Amerika zal de plas bloed geworden.
5) Het erfgoed zal worden begraven langs de lijken van hun slachtoffers.
5) De omzetting van de leden van Mara Salvatrucha (MS 13), 18 straattroep; drugskartels als Los Zetas, Medellin, Cali en Sinaloa; rebellen als EZLN, FARC, FMNL, ELN, AUC en Sadanistas; en andere lokale inheemse groepen om de islam en mee te doen met ISIS wereldwijde Jihad of worden Onthoofd als ze weigeren om te zetten of betrapt afvalligheid.
6) ISIS zal islamiseren de lokale inheemse / inheemse stammen en het opbouwen van 8 andere islamitische kalifaten in Latijns-Amerika: A) in Oost-Cuba (Guantanamo) met Puerto Rico en de Caribbeans van Tainos, B) De tri grensgebied (Brazilië, Argentinië en Paraguay ) van de Guaraní, C) de noordelijke kusten van Grand Colombia (Colombia, Zuid-Panama, Ecuador en Venezuela van Wayuus en Shuars), D) het Amazonewoud van Amazone Tribes, E) het Andesgebergte van Inca (Quechuas en Aymara’s) en Mapuches , F) de Guyana FG, Guyana en Suriname de Arawaken G) Patagonia (Argentinië en Chili) van Tehuelches en H) de Falklandeilanden (Malvinas).
De bijkomende Islamitische Staten in Latijns-Amerika
7) De opkomst van de islamitische macht in de Verenigde Staten in de Grote Meren en St. Lawrence rivier van Michigan (Dearborn), Minnesota, de Bering recht in Alaska en de Tennessee van de Mississippi River gebied.
8) Hollywood vrouwelijke beroemdheden zal seksslavinnen worden
9) De opleving van de piraterij het Caribisch gebied, Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan
10) Centraal-Amerika en Zuid-Amerika zal gaan naar een grootste en bloedigste burgeroorlog ooit na een verrassing islamitische Jihad aanslagen in Latijns-Amerika.
11) Er zal een Mexicaanse burgeroorlog tussen de christelijke Azteken van het Noorden tegen de islamitische Maya’s van het Zuiden.
12) Europa zal gaan naar de Burgeroorlog als gevolg van islamitische immigranten, zal Azië op oorlog China of andere landen maken een eerste stap. en etc.
13) World War 3 zal komen.
14) WikiLeaks en Snowden wannabees zal zijn krachtiger geworden
15) Native Americans en Indiaanse stammen in de Verenigde Staten en Canada zullen bekeren tot de islam en het voeren van een nieuwe opstand in Amerika groter dan Sitting Bull en Crazy Horse.

De Goden van Chiapas: Mexicaans moslims In de schaduw van de Zapatistas

Bidden tot Allah in Mexico: de islam is het verkrijgen van een steunpunt in Chiapas – SPIEGEL ONLINE
Islam is de nieuwe religie in opstandige Mexicaanse staat Chiapas

Onthoud en PS: De moslims over de hele wereld zal mijn ideeën te doen en ze te laten gebeuren als ze willen de islam aan de wereld te domineren. Gewoon kijken en wachten.
Sommige bevolking van de geïslamiseerd inheemse volkeren of moslim Indianen in Latijns-Amerika en Noord-Amerika moeten migreren en vestigen zich naar Centraal-Azië, het Midden-Oosten, de Himalaya, de Kaukasus, Turkije en Noord-Afrika, omdat ze te maken hebben met Turkse mensen de taal en DNA. Ook huwen met de moslims. Het doel is te voorkomen dat de Yezidi’s, Koerden, Chaldeeërs, Kopten, hindoes, sikhs, Armeniërs, Europeanen, Arameeërs en Assyriërs terug te keren naar islamitische gebieden vanwege het wordt bewoond door de geïslamiseerd indianen.

Islam in de Filippijnen begon in 1380. De Spaanse Pigs vechten tegen de Filipijnse Moro moslims van Mindanao zuiden van de Filippijnen sinds 1521. Zelfs Amerikanen, Filippino’s en Japanse verloren aan hen. Zelfs Chinezen willen meer hoofdpijn.

Zelfs de Mexicaanse drugskartels, zoals de Sinaloa en Los Zetas drugskartel hebben geen verweer to the Future Maya jihadistische Warriors of Southern Mexico.
Luister naar Turkse president Recep Taqyip Erdogan en ISIS Tadzjiekse Fighter Nurat Nazarov over de islamitische geschiedenis van Latijns-Amerika die de Islam kwam naar Latijns-Amerika in 1178, en de indianen, waaronder Latijns-Amerika en het Caribisch gebied zijn MOSLIMS vóór Columbus.

brazil-blank-maproyaumeuni25les-paysbas-9997Italy_template_blankdenmark-map-outline_64408austria-blank-map9TpbbAKnc9034068_orig11451572-political-map-of-sweden-with-the-several-provinces-11566158-Political-map-of-Spain-with-the-several-regions--Stock-Vectorace9393e0244a8f978fed8bf5c86201echina islam mapIslam PhilippinesMap_of_Russia_-_Sakhalin_Oblast_edited_(2008-03).svgjapssisunni vs shia europeDOKANGdokayglobal shia allianceglobal sunni alliance1usaalaska49canadaDQiQ0MKX4AAAx2Xmain-qimg-48395eb73bf631ad122119b0aba8d8a2Separatismo_e_independentismo_en_México09qudsamlat27gfcanadaaaa12acropped-chico2.jpg

LocationSapmi
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
south-america-islam
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
untitled
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
uae-70499
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

sdfsdfsasamipeople111

screen-shot-2015-11-27-at-9-15-35-am
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
map_of_central_america1
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
indigenas_ingles
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
img_1769-2
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

img_1767-2

img_1733-2
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe
060515i
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

307868be00000578-3412030-image-a-74_145347378486923423

_49044278_europe_roma_popn.gif
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

abo_demo2013_fig3_1370438318860_eng

arab-world-political-map-also-called-nation-consists-twenty-two-arabic-speaking-countries-league-all-nations-75844656
ISIS Islamic State (ISIL/IS) Daesh and Al Qaeda in the Indigenous Peoples of Latin America, North America and Europe

*******

ISIS (ISIL / IS) of Islamitische Staat of Daesh, Al Qaeda, Hezbollah, Islam en Moslims bevinden zich nu in de inheemse volkeren van Latijns-Amerika zoals Zuid-Mexico, Guatemala, Midden-Amerika Noordelijke Driehoek, Panamakanaal, Colombia, Andes, Amazon, Guyanas , Triple Border Region en Patagonië. Zuid-Mexico is nu het land van de Maya-moslims. Islam is nu de religie en zal een officiële religie worden in Chiapas, Mexico. Moslimgroepen en mensen van over de hele wereld zullen naar Chiapas komen en met de lokale Maya-stammen met elkaar trouwen. De wraak van de Maya’s met de hulp van de islam en groepen zoals ISIS zal ravage aanrichten in Mexico, Midden-Amerika en de Verenigde Staten van Amerika. Joden zullen nooit meer veilig zijn in Amerika. Ook de inheemse indianen met de Verenigde Staten, Canada, het Caribisch gebied, Groenland en de andere inheemse stammen van Latijns-Amerika zullen de islam omarmen. Maar ook de inheemse volkeren in Europa zoals de Sami (Laplander) Mensen in het Lapland Scandinavië en de inheemse Roma / Romani (zigeuners) Balkanmensen. The Cornish and Manx in Groot-Brittannië (Verenigd Koninkrijk of VK). Het Baskisch van Spanje en Frankrijk. De Normandiërs van Groot-Brittannië (Verenigd Koninkrijk of VK) en Frankrijk. De Sicilianen in Italië. De Romeinen in Zwitserland. De Bretons van Bretagne in Frankrijk. De Beieren van Beieren, Duitsland. De Ainu en Ryukyu (Okinawan) in Japan. De Papua’s van Papoea-Nieuw-Guinea. De Mansi en Yakut in Rusland. De Aboriginals in Australië. De Maori’s en Polynesiërs in Nieuw-Zeeland en de Pacifische eilanden in het jaar 2020 tot 2070 (1500 in de moslimkalender). Ook de Igorots, Aetas, Lumads, Mangyans en Palawan Tribes in de Filippijnen (Zuidoost-Azië – Pacific). De Gurkha’s van Nepal en de Himalaya. De Tibetanen van het Tibetaanse plateau. De Zulu, Congolezen en anderen in Afrika. De Mongolen van Mongolië en de Eurasia-steppen. De Tamils ​​van Sri Lanka. Manchus van Mantsjoerije in China. De Aboriginals van Taiwan. En de Guanches van de Canarische Eilanden.

In Nederland, ISIS Islamitische Staat, moeten Daesh en Al Qaida de etnische Vlamingen en Friezen omzetten in de islam. Deze pasgedoopte moslims zullen ISIS Islamitische Staat helpen – Daesh en Al Qaeda om Vlaanderen (vooral Antwerpen in België) en Frisia vóór Hezbollah te annexeren.

In België zullen ISIS Islamitische Staat – Daesh en Al Qaida Wallonië en Brussel annexeren, en ze zullen Vlaanderen en Antwerpen bombarderen omdat de Vlaamse separatisten samenwerken met de Shia (sjiitische) moslims, Iran en Hezbollah.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s